Owe och Yaya

Yaya, my beautiful sphynx

Yaya- en svartsköldpadd och vit sphynx hona som inte tar skit från någon. Hon biter ifrån och protesterar högljutt om saker inte sker efter hennes vilja. Men hon är också världens mysigaste lilla katt och det är svårt att beskriva henne i en futtig text. Yaya är väldigt lekfull och orädd. Hon ser inga begränsningar hos sig själv och far fram genom huset från golv till tak. Yaya är en katt som lever livet i 3D och utan bromsar!  När det är dags att sova ligger Yaya helst under täcket.

Yaya i sitt klätterträd

  • Hobby;  Att tugga på varmblodiga varelser som människor och hundar hårsnoddar, sugrör, tunna sladdar, torkad kyklingfile, ibland har hundarna fått något gott man kan sno. Tycker också om att sköta fiskarna. Ser till dem varje dag så att de äter och simmar som de ska.
  • Favoritplatser; Klösträden, akvariet,  under täcket i mattes säng.
  • Brottsregister;   Har stulit och ätit upp 3887 hårsnoddar av blandad modell, har stulit och saboterat 37 sugrör, bitit sönder datorladdare, böcker, mobilladdare, mm.  Det har även förekommit ett flertal bett mot familjemedlemmar som inte klappat tillräckligt hårt.
  • Alias; Ajaj, nakenfisen, Trattkatt (pga av att hon tvingats bära tratt under perioder med hudproblem)

Owe- är en balines. Det är en ras som uppstått av spontana mutationer hos den vanligtvis korthåriga siamesen. Owe är en cool kille som inte är särskilt hoppig eller klättrig av sig. Jag tycker inte att han pratar överdrivet mycket men han berättar gärna om något ovanligt inträffat under dagen eller om han är kissemissnöjd med något. Owe är äldst och kanske klokast av djuren. Han är vänlig men bestämd mot de andra djuren i familjen. Owe är helt klart sin mattes katt och är inte så förtjust när okända människor kommer till huset. Han giller att strosa i trädgården och är världsbäst på att slappa. Owe är så avslappnad att han ibland inte ens bryr sig om att man ruskar honom när han sover.

  • Hobby; Trädgårdsarbete, slappa
  • Favoritplats; Elementbädd, stora klösträdet, Monsters hundbur, så gott som alla bäddar i huset.
  • Brottsregister; Inbrott i köksskåp för att stjäla hö, skruvat upp fiskmatsburkar , soffklösning.
  • Alias; Oweboven, Ull-apan
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s