Länkar A-Ö

Har du en blogg eller hemsida som du vill att jag ska länka till kan du maila mig på owejolly@hotmail.com!

AGILITY

-Åsa Wrede är aktiv både som domare, instruktör och tävlande.
Här delar hon generöst med sig av sina banorhttp://wredebanor.wordpress.com/


BERGER DES PYRÉNÉES

Hemsidan som fick mig att tänka om alla mina ideal och önskningar i mitt hundval. På Jomgarden‘s sida såg jag ruffsiga hundar med hängande öron som hade en charm som gick genom både päls och skärm!
Monsters och Jinxs uppfödare, släktningar och vänner finns på denna hemsida. Även foton och info om Monsters och Jinx´s och deras framgångar finns här!
www.jomgarden.com

”Litt om alt fra kennel O-Bra-Tali” beskriver bloggen bra. En norsk blogg med  lydnad, spår, utställning, vackra bilder och två underbart söta face race!
http://obratali.wordpress.com/

Sidan om två underbara poil long-gossar, varav en är Monsters kusin! Gossarna är bra på det mesta de tar sig för. Framförallt tävlar de i agility och lydnad. Här hittar ni också bergerfakta som matte Ann-Sofie har sammanställt!
www.gossarna.com

En blogg  om aktiviteter och tankar från familjen Örtenberg. I familjen ingår flera hundar varav en face race!
www.aethlings.se

En helt (h)underbar blogg! Man skrattar och myser hela tiden när man får lära sig allt om hur en spunkhund funkar och vad en humlehund tänker på! Stort fokus ligger på agility!  Här hittar man ofta övniningar, banor mm.
http://humlespunk.wordpress.com/

CHIHUAHUA

Fantastiskt söta och duktiga chihuahuaor är huvudpersonerna på denna hemsida. Om du är intresserad av utställning, lydnad, rallylydnad, frestyle, HTM eller agility  då är denna hemsida något för dig!
www.sagaris.se

Det finns en liten bit chihauhua med i sammanhanget på denna blogg. Den internationellt kände och beundrade Richard Curtis har haft stora framgångar inom freestyle och HTM med flera av sina hundar, sist… och minst.. den lilla chihuahuablandisen Betty!
http://www.k9freestyle.co.uk/

Företag

DOGSENSE- hundutbildning: Ett brett utbud av kurser i olika grenar, för tävling och vardag i regi av rallydomare och instruktör Therese.
http://www.dogsense.se/


FÖRSÄKRINGAR


-Agria
, nästan alla av mina djur har agria att tacka för vad de  är och hur de mår idag. Vi har fått ersättning för hudutredningar, ledoperationer, magnetröntgen, rehabab, mediciner mm. Och oftast bra service och fel som begätts har rättats till fort. På deras hemsida finns också många bra artiklar och råd!
http://www.agria.se/

-Folksam, har jag ingen egen erfarenhet av.
Jag har dock flera bekanta som har dem och verkar nöjda. En stor fördel för tävlande ekipage är att Folksam då och då donerar värdecheckar på deras försäkringar som tävlingspris. Tyvärr är det sällan fördelaktigt att byta försäkringsbolag om man har ett djur som varit skadat eller sjukt så jag har inte kunnat uttnyttja detta men har haft vänner att vidarebefodra dem till!
http://www.folksam.se/forsakringar/djurforsakring?WT.mc_id=GoogleSearch&WT.srch=1&gclid=CNm27LLxh7kCFU96cAodT18AdQ

VÄNNER

-Anna Wass har två stora vita herdehundar som hon tävlar och tränar med. Här finns masa fint att titta på! Anna lägger upp filmer och foton och berättar vad hon och de vita hittat på. Lydnad, HTM och Freestyle är en del av aktiviteterna som den här trion ägnar sig åt.
http://timsevimse.wordpress.com/

-Åsa är en vädigt klok människa med två nakna, fast klädda, lärljungar. I deras blogg får man både goda skratt och kloka ord. Åsa berättar både om vardag och hur det är att tävla i freestyle, htm och lydnad med två chinese crested powder puffs!
http://valpenborderline.blogspot.se

Här finns lite alltmöjligt nyttigt och intressant. Här kan du bland annat läsa om lydnad, freestyle, spår, företagande och ta del av Annas fantastiska träningglädje!
http://rocktassar.se/

-Jeanette är galen i både hundträning och BC. En bra kombination! Hon har tre bordercollies och tränar fler hundsporter än jag orkar räkna! I hennes blogg är hon inte mindre ambitiös utan delar med sig om det mesta som händer i deras fullspäckade hundliv!
www.starsweepers.se

-Maggan är vår granne och en av Viggos favoritpersoner i hela världen! Maggan har nog provat det mesta inom hunderiet. Hon har uppfödning av tax och tollare under kennelnamnet Runforfun! Utställning, lydnad, freestyle, ralllydnad, viltspårjaktträning, agility är några av de aktiviteter som är återkommande inslag i deras vardag.
http://www.runforfuns.se/

-Renata har uppfödning av en av mina absoluta favorit raser, Australian Cattledog samt Prazsky Krysarik under kennelnamnet Working Mates! Renata håller också på med hundsport i många olika former. Freestyle, agility, lydnad och vallning är några av de sporter hennes hundar tränar och tälvas i. Och så är de ju snygga också så det blir även utställningsrapporter i bloggen!
http://www.workingmates.se/

ÖVRIGA HUNDLÄNKAR

-Per Jenssen. En professor i etologi som är en otroligt underhållande och pedagogisk föreläsare. Han har även skrivit böcker och artiklar, både vetenskapliga och populärvetenskapliga, som alla är värda att läsas. Både för nytta och nöjets skull!
http://www.perjensen.se/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s